10 Wijken 10 Kamers Utrecht - Kamers met Aandacht Menu

10 Wijken 10 Kamers Utrecht

Afbeelding rechtenvrij: https://unsplash.com/@martfoto1

De stad Utrecht bestaat uit 10 wijken. Iedere wijk heeft zijn eigen karakter. Maar één ding hebben de wijken gemeen: trotse inwoners waarbij het hart sneller gaat kloppen zodra ze de Dom zien. 

In oktober lanceert Kamers met Aandacht de campagne ‘10 wijken, 10 kamers’. Hierbij wordt in iedere Utrechtse wijk een kamer gezocht voor een jongere die op zichzelf gaat wonen, maar daar nog wel wat hulp bij nodig heeft. In deze campagne wil Kamers met Aandacht de handen ineenslaan met lokale ondernemers en organisaties. 

Want helpt u als winkelier, restauranteigenaar of verenigingsbestuur bij de werving? Dan krijgt u daar publiciteit via Kamers met Aandacht voor terug. 

Juist in deze tijd hebben we elkaar hard nodig! 

Wat moet je doen?

 • Meld je aan bij Kamers met Aandacht 10 wijken 10 kamers door een mail te sturen naar info@kamersmetaandacht.nl o.v.v. 10w10k
 • Je plaatst een poster zichtbaar achter een raam zodat er een foto gemaakt kan worden van de gevel en de poster tegelijk.

Wie kan mee doen?

 • Je bent ondernemer (of andere stakeholder zoals buurteam, huisarts, etc.) 
 • Je hebt een raam aan de straatkant.
 • Je wilt bijdragen aan het vinden van een kamer in jouw buurt.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een medewerker van Kamers met Aandacht komt persoonlijk bij je langs om de poster op te hangen.
 • Er wordt een foto gemaakt van je gevel waarbij de poster in het zicht is.
 • We zetten je in het zonnetje door: 
 1. Deze foto op social media te verspreiden;
 2. Jouw onderneming te taggen zodat iedereen je kan vinden;
 3. Een persoonlijke noot te plaatsen bij het bericht waarin je vertelt waarom jij het belangrijk vindt dat er in jouw wijk een Kamer met Aandacht komt;
 4. Onze eeuwige dankbaarheid;
 5. Je stelt een mogelijke verhuurder in jouw buurt in staat om sociale betrokkenheid en het vullen van een kamer met elkaar te verbinden;
 6. Een jongere die de kans krijgt zijn/haar leven in rust op te bouwen met de zekerheid van een dak boven het hoofd en een zetje in de rug wanneer nodig. 

Voorwaarden

 • Je plaatst een poster dusdanig goed zichtbaar achter een raam dat er een foto gemaakt kan worden van de gevel en de poster tegelijk.
 • Je laat deze voor minimaal 1 maand hangen. Wil je daarna weer exposure via social media? Graag! Je kunt de periode verlengen. Dan besteden we opnieuw aandacht aan jouw zaak.

Wil je als particulier mee doen? Dat kan! We bepalen dan samen en in overleg wat passend is om op social media te plaatsen.

Een huisgenoot voor even,
een ervaring voor het leven

Heb jij thuis een kamer over? 
Volg je hart, vul je huis

Meer informatie