- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Hi, Ik ben Mila en ik ben 22 jaar oud. Momenteel woon ik in een studentenhuis samen met mijn zus. De ervaring is dat het heel lastig is om aan een woning te komen omdat de woningmarkt zo krap is. De school waar ik destijds zat, had een project gestart waarbij Nederlandse jongeren met moeilijkheden thuis een eigen woonplek konden krijgen. Dat resulteerde dat mijn zus en ik een eigen studentenkamer kregen. Hier woon ik nu meer dan een jaar en met heel veel plezier. Het is een studentenhuis voor internationale studenten dus ik leer ook mensen uit verschillende landen kennen. Momenteel werk ik aan mijn herstel en pak ik het leven weer op.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Met het Corona virus is het vaak lastiger om dingen te doen waar je van houdt. In het studentenhuis waar ik in woon is het makkelijk om contact te maken met bewoners. Soms laat ik mensen ook thuis komen. Het is verschillend dan een standaardwoning. Ik ben graag in contact met mijn huisgenoten. Ik kook en eet ook samen met de huisgenoten.

Wat ik doe op een dag is ook verschillend. Ik ben nu vooral bezig met solliciteren voor een baan zodat ik ook weer aan het werk kan. Ik werk ook veel aan mijn herstel want zo stabiel was de thuissituatie niet toen ik bij mijn ouders woonde. Verder ben ik ook mijn kookkunsten aan het ontwikkelen en beoefen ik een zelfverdedigingssport. Ik hou ook van wandelingen maken en muziek luisteren. Eigenlijk zo’n beetje alles wat ontspanning biedt. Verder hou ik van gezelschap en eerlijkheid.

Mijn (geheime) talent is?

Ik heb niet perse een (geheim) talent. Veel mensen zeggen wel dat ik een enorm doorzettingsvermogen heb. Ik geloof wel in als je echt iets wilt, het kan lukken om dat te behalen. Ik wil natuurlijk ook verder met mijn leven en een fijne toekomst opbouwen. Daar werk ik hard voor.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Mijn ervaring is dat gezamelijk wonen ook fijne kanten kan hebben. Want ik vind het fijn om mensen om mij heen te hebben en vooral in deze pandemie. Daarom lijkt een Kamer met Aandacht erg fijn. De kamer onderhouden is geen probleem. Ook ben ik zelfstandig in koken en onderhouden van administratie. Sowieso vind ik het fijn als een begeleider thuis kan komen zodat je je hart kan luchten bij hem of haar.

Kenmerken van Mila

Leeftijd:
22

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

Hindoestaanse

Ik zoek naar een
kamer in:
Den Haag, Voorburg

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Ja

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Enkele keren per

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen:

n.v.t.