- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

De kamer is royaal en fris met inloopkast, een balkon op het zuiden met zicht op de voortuin van het huis! voorzien van airconditioning. Meubilair naar behoefte en in overleg. er is een eikenhouten parketvloer de kamer is voorzien van airconditioning. Er is geen kitchenette of kookgelegenheid op de kamer.

Overige opmerkingen

In het huis mogen woonkamer keuken en tuin schuur etc. worden gebruikt in overleg en na het maken van duidelijke afspraken. Ik vind het leuk en pragmatisch om regelmatig taken te delen zoals eten koken, huishoudelijke klusjes en het verzorgen van tuin en dieren. Een bushalte voor OV is op slechts 50 meter afstand, de ontsluitingen naar Ijsselstein -Utrecht en richting Schoonhoven- Rotterdam zijn uitstekend. Per fiets/ scooter zijn Montfoort, IJsselstein, Nieuwegein Schoonhoven zeer goed te bereiken. Als je geïnteresseerd bent in “het buitenleven ” en daarnaast midden in de wereld wilt zijn is dit een heel mooie plek.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik werk, dat doe ik regelmatig thuis in mn knusse kantoor en onregelmatig ben ik onderweg voor werk. Ik tuinier en verzorg mijn dieren Dat zijn een paard, twee pony’s en de huiskat. Daarnaast ben ik in m’n vrije tijd graag aan het sporten zoals paardrijden, (race)fietsen of inlineskaten. De omgeving is hiervoor ook reuze geschikt in het landelijk buitengebied. Daarnaast geniet ik erg van lekker eten en ook koken het liefst met vrienden “het brood dat men deeld smaakt beter” 🙂

Kenmerken

Verhuurder: M V.
Leeftijd: 53 Geslacht:
vrouw
Culturele achtergrond: autochtoon Nederlands Gemeubileerd: gemeubileerd Ik wil de
kamer verhuren aan een:
geen voorkeur
Inwonende kinderen: nee Kamer grootte: 18m2 Huurprijs: 400 Huurperiode:
1
Roken toegestaan? niet Huisdieren toegestaan? eventueel in overleg