- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Hallo ik ben Megan Shirley Koome,
Ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Leiden.
Ik woon al heel mijn leven in de Merenwijk hier in Leiden, ik woonde eerst hier met mijn moeder, 2 broers, 2 zussen en de huisdieren, maar sinds 2010 woon ik hier nu nog alleen met mijn moeder en de huisdiertjes.
Ik ben best een sociaal en zorgzaam persoon en hou veel van kletsen en grapjes maken met vrienden en familie.
Ik werk nu 28 uur per week in de ouderenzorg bij Marente Huis op de Waard in het hartje van Leiden, ik heb daarvoor mijn diploma Assistent zorg en dienstverlening niveau 1 behaald in 2020. Via mijn werk heb ik ook nog een cursus gevolgd voor als Woonzorgbegeleider in de ouderenzorg en daarvoor heb ik mijn certificaat voor behaald in Februari. Ik werk daar nu met volle plezier en ben blij dat ik de ouderen mensen kan helpen om het laatste stukje van hun leven wat fijner en prettiger te maken.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik ben wel echt een doe mens, ik wandel graag en vindt het ontzettend leuk om der op uit te gaan, zoals naar de stad, uitgaan, naar de bios, reizen en naar concerten gaan met vrienden. maar ik vindt het ook zeker leuk om thuis films/series te kijken op de bank of spelletjes spelen met een kopje thee/koffie en wat lekkers erbij natuurlijk!
buiten dat ik 28 uur in een week werk, doe ik dus wandelen, af en toe shoppen, gezellig naar vrienden toe en qua hobby’s is het koken en bakken dat doe ik heel graag, luister ik best veel muziek en is ook een belangrijk onderdeel van mijn leven, verder lees ik veel en houd ik mij ook veel bezig met Social Media en ben ik daar ook best veel actief.
Ik hou van dieren, ik ben er ook helemaal mee opgegroeid en vindt het zeker niet erg om dan bijvoorbeeld de hond uit te laten.

Mijn (geheime) talent is?

Het is niet geheim meer, maar ik ben best goed in bakken en plaatst regelmatig wat en heb ook een paar recepten online staan via mijn Social Media [Meganbaktwat] ik vindt het best leuk om nieuwe receptjes uit te proberen en samen te proeven met iemand, want ik ben best nieuwsgierig en hou nou eenmaal van eten en drinken en deel dat ook graag met iemand anders.
Ik dans ook meer voor de lol en vindt het dan ook erg leuk om Just Dance te spelen en om gezellig weg te gaan naar de stad met vrienden en hun zeggen dat ik redelijk kan dansen, dus misschien is dat een beetje mijn geheime talent.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Ik woon nu samen met mijn moeder. Hier is de afgelopen jaren wrijvingen ontstaan. Op dit moment heb ik ondersteunende gesprekken bij het sociaal wijkteam. Door de thuissituatie kan ik mij niet moeilijk verder ontwikkelen en wordt ik door de thuissituatie daarin een beetje belemmerd.
Ik vind het voor mijn eigen gezondheid belangrijk om een rustige veilige ruimte te hebben. Nu ben ik mantelzorger voor mijn moeder en hierdoor heb ik geen ruimte om mijzelf te ontwikkelen en kan ik minder de dingen doen die ik graag dagelijks doe qua hobby’s en wat ik leuk vindt om te doen.
Ik wil mijn twintiger jaren graag gebruiken om mijzelf te ontplooien en te vinden wie ik als persoon wil zijn. Hiervoor denk ik dat het belangrijk is om mijn eigen ruimte/kamer te hebben.
Daarbij zou een Kamer met Aandacht mij al heel erg helpen, om een rustige plek te hebben en om mezelf als persoon te ontwikkelen/ontplooien.

Kenmerken van Megan

Leeftijd:
21

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

Nederlands

Ik zoek naar een
kamer in:
Leiden e.o.

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Enkele keren per

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen: