- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

De kamer is 9 vierkante meter en heeft een TV/internetaansluiting. We zijn bezig met opknappen en bijna klaar. Je mag de kamer verder inrichten zoals jij het mooi vindt, wij helpen je hierbij. Naast deze kamer mag je in overleg gebruik maken van andere ruimtes in huis, bijv. een extra ruimte op zolder waar je bijv. kunt gamen of een hobby kunt uitoefenen. Ook in de huiskamer ben je welkom als je bij ons wil zijn. Er zijn in huis twee toiletten, badkamer en keuken zijn gedeeld maar daar komen we in goed overleg wel uit. Inhuizen graag in overleg aangezien we regelmatig op vakantie zijn.

Overige opmerkingen

Oude Wetering heeft regelmatige busverbindingen met Leiden (eindpunt Centraal Station) en Schiphol, van waaraf je weer makkelijk naar Amsterdam kan reizen. Heb je een eigen vervoermiddel, dan vinden we daar thuis wel een plek voor waar deze kan staan.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Overdag en onregelmatig werken wij meestal buitenshuis maar ook wel thuis, ikzelf als GGZ begeleider en deeltijd vrachtwagenchauffeuse, mijn partner ontwikkelt software voor electronica. Wij houden van lekker eten, lachen en samen iets gezelligs doen, films kijken, varen en zeilen, tekenen en handwerken, Japans zwaardvechten, met vakantie gaan en fitness. In de zomer verblijven we regelmatig op een recreatielandje twee dorpen verderop. Onze nu nog thuiswonende zoon van 25 heeft een eigen bedrijfje en kantoor in het dorp.

Kenmerken

Verhuurder: Annemarie en Ronald
Leeftijd: 54 Geslacht:
vrouw
Culturele achtergrond: Wij staan open voor alle culturen zolang men als mens ok is Gemeubileerd: deels gemeubileerd Ik wil de
kamer verhuren aan een:
geen voorkeur
Inwonende kinderen: Kamer grootte: 9m2 Huurprijs: 275 Huurperiode:
3
Roken toegestaan? niet Huisdieren toegestaan? nee