- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Ik ben Hana, 18 jaar oud en woon momenteel in Delft. Ik zit op school in Leiden en zit in mijn derde jaar van mijn opleiding.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Overdag ben ik veel bezig. Van maandag t/m woensdag volg ik school in Leiden. ik doe daar de opleiding Onderwijsassistent niveau 4. Donderdag en vrijdag loop ik stage op een basisschool. In het weekend werk ik graag. Op de zaterdag werk ik in een zonnestudio en op de zondag in een restaurant. Als ik een keertje vrij ben en al mijn dagelijkse taken heb gedaan, ga ik graag met vriendinnen een drankje doen op een terras of zit ik lekker in mijn bed series te kijken.

Mijn (geheime) talent is?

Ik ben heel sociaal. Ik kan met iedereen opschieten. Dit geldt voor mensen van mijn leeftijd maar ook voor kinderen. Ik kan heel goed met kinderen vanaf 4 omgaan. Dit is omdat ik al 3 jaar ervaring heb in het onderwijs. Daarvoor deed ik ook oppassen als bijbaantje waar ik veel van heb geleerd.
Ook ben ik erg netjes. Ik respecteer de mensen om mij heen en de ruimte waarin we zijn. Als ik bijvoorbeeld iets wil koken vraag ik altijd eerst toestemming en ruim ik achteraf alles op zodat het er weer uit ziet als voorheen.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Een kamer met aandacht past goed bij mij. Het is een mooie stap richting zelfstandig wonen. Ik heb het met mijn psycholoog gehad over zelfstandig wonen en zij kwam met het idee om me in te schrijven voor kamers met aandacht. Vandaar dat ik hier ben beland.

Kenmerken van Hana

Leeftijd:
18

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

Delfenaar

Ik zoek naar een
kamer in:
Den Haag, Zuid-Holland-Zuid, Leiden e.o., Voorburg

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Indien nodig

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen:

Ik lach niet op foto’s maar in het echt wel