- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Madelief is een persoon die houd van haar rust maar ook van de gezelllige sociale aspecten van het leven. Ze is een creatief persoon bomvol ideeën in een wereld waar er vaak alleen in zwart-wit gekeken wordt. Ze ziet meer in mensen dan alleen hoe zij eruit zien en hoe zij zich voordoen. Ze houdt van een beetje motiverende aandacht en een complimentje eens in de zoveel tijd.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Overdag houdt ze zich bezig met school of haar vriendenkring. Ze is druk op zoek naar een passende baan die haar echt aanstaat omdat ze al vaak genoeg de fout heeft gemaakt om de verkeerde baan te nemen. Met haar vrienden heeft ze zinvolle of totaal niet zinvolle conversaties over van alles en nog wat om haar hoofd leeg te maken van de stress die ze nu ervaart om weer klaar te staan voor de volgende dag. Steeds is madelief op zoek naar de rust die zij nodig heeft, maar de wereld werkt niet mee.

Mijn (geheime) talent is?

Ze heeft een oog voor creativiteit en sinds jong was ze al geintresseerd in fotografie. Ze vind het erg mooi om een moment vast te kunnen stellen die een verhaal vertelt.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Alleen wonen kan best eng zijn. Zeker in Nederland met hoge woningnood en met de uitdagingen die iedereen en haar hoofd voor haar stelt. Soms heeft ze moeite met dingen zoals zelfhygiene of eten tijdens een depressieve periode. Graag heeft ze dan iemand die haar daarbij kan helpen door haar te motiveren om beter voor haarzelf te zijn.

Kenmerken van Madelief

Leeftijd:
18

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

Nederlandse

Ik zoek naar een
kamer in:
Gooi- en Vechtstreek

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Nee

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Enkele keren per

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen:

Op zich zijn kinderen geen probleem en ze is ook echt een mega dierenvriend (vooral met katten). Jonge kinderen zijn vaak erg luid en hebben veel aandacht nodig, daarom vind Madelief het moeilijk om te beslissen of zo’n gezin wel passend is voor haar.