- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

De foto’s die te zien zijn, zijn foto’s van zowel Italië als Schotland wat ik beide als twee van mijn favoriete bestemmingen vind.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Doordeweeks ga ik naar school toe en werk ik op de zaterdagen. Zondag is mijn standaard huiswerk/chill dag dat ik het rustig aandoe. Soms wilt het nog wel eens voorkomen dat ik met vrienden afspreek. In de vakantie periodes ligt het er net aan of ik nog dingen moet doen voor school en in hoeverre ik met vrienden heb afgesproken maar anders ben ik voornamelijk te vinden op mijn kamer beetje video’s kijken en niksen.
Ik hou heel erg van muziek luisteren en lekker mezelf te zijn. Ook hou ik ervan om met mijn vrienden af te spreken en veel bezig te zijn met dieren. Momenteel doe ik een opleiding voor Interieur Adviseur waarin ik zeker ook mijn passie in heb gevonden!

Mijn (geheime) talent is?

Ik kan snel dingen oppakken en oefenen. Denk aan een instrument bespelen of simpel weg iets bakken wat ik niet eerder heb gedaan. Daarnaast kan ik goed met kinderen omgaan en ben ik een erg zorgzaam persoon die veel voor mensen klaar staat.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Dat ik rust en stress vrij mijn eigen plek heb.

Kenmerken van Celine

Leeftijd:
19

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

niet gelovig, maar wel beleefd opgevoed

Ik zoek naar een
kamer in:
Zuid-Holland-Zuid

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Nee
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Enkele keren per

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen:

Wederdiensten sta ik voor open om te doen alleen als ik van tevoren weet wat er van me verwacht wordt en ik dit op mijn eigen moment in de week mag doen wanneer mijn hoofd ernaartoe staat. Ik ben namelijk een persoon die snel een erg druk en vol hoofd heeft, waardoor simpele dingen uitvoeren zoals de was ophangen dat ik dat dan even niet trek.