- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Ik ben 22 jaar, ik studeer op dit moment voor tweedegraads docent biologie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik een MBO-4 opleiding afgerond en ben ik nu gediplomeerd paraveterinair. Ik wilde heel graag nog doorstuderen en het onderwijs sprak mij erg aan. Tijdens mijn opleiding loop ik een vaste dag stage, en ben ik dus werkzaam op een middelbare school.

Ik luister naar muziek en ga graag naar concerten. Ik vind het fijn om in de natuur te wandelen en de rust op te zoeken. Ik heb een huisdier die ik graag zou willen meenemen, maar dat is niet een must. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om online te gamen met vrienden. Ik ben op zoek naar een goede kamer waar ik mijn eigen plek heb. Ik merk dat ik veel behoefte heb aan rust, maar gezelligheid kan ik natuurlijk ook waarderen. Ik ben geen student die veel naar feestjes gaat en altijd buiten de deur is, ik ben dan meer een huismus.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik luister graag naar muziek en ga regelmatig naar concerten. Ik vind het fijn om in de natuur te wandelen en de rust op te zoeken. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om online te gamen met vrienden.

Mijn (geheime) talent is?

Die leer je vanzelf kennen…

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Ik ben op zoek naar rust en een plek voor mijzelf. Ik ben 22 jaar en ik wil graag zelfstandigheid die mijn huidige thuis niet kan bieden.

Kenmerken van Christiana

Leeftijd:
22

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:


Ik zoek naar een
kamer in:
Amersfoort, Gooi en Vechtstreek, Lekstroom, Soest, Utrecht Stad, Utrecht West

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Nee

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Indien nodig

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Nee

Overige opmerkingen:

Ik hoop op snel een goede geschikte match.