- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Je kamer is aan de achterkant van het huis (de tuin kant). Hij is niet groot; zo’n 7 m2, maar wel gezellig. Er staat al een bed, bureau en kast zoals je ziet, maar als je zelf een leuke hoogslaper met een bank eronder wilt plaatsen bijvoorbeeld dan is dat ook prima. Je mag de kamer lekker inrichten naar je eigen smaak. We wonen heel centraal in Rotterdam Zuid, dichtbij de metro (Zuidplein of Maashaven), tram en bushalte. Binnen 20 minuten ben je met het OV op Rotterdam Centraal vanaf onze voordeur.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik woon samen met mijn zoon van 13 jaar. Ik werk als social worker in de wijk en daarnaast als verpleegkundige op de spoedeisende hulp. 2 banen dus :). In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen en familie, of kijk ik een film of serie op de bank.

Overige opmerkingen

We zijn christelijk en het geloof speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Als je bij ons komt wonen, vragen we dat te respecteren.

Kenmerken

Verhuurder: Hanneke Leeftijd: 39 Geslacht: vrouw Culturele achtergrond: Nederlands Gemeubileerd: gemeubileerd Ik wil de kamer verhuren aan een: jongen
Inwonende kinderen: ja Kamer grootte: 7m2 Huurprijs: 385 Huurperiode: 2 Roken toegestaan? niet Huisdieren toegestaan? nee