- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Gezinssituatie:
Bewoners bestaan uit (gezin) 2 mannen en 1 kind (15) 2 honden en 1 kat.

Kamerdetails:
Het betreft 1 slaapkamer in onze één gezinswoning. De Kamer is ingericht als tienerkamer en is bedoeld voor een pleegkind.

– Deze slaapkamer met een oppervlakte van 9 m2, compleet gemeubileerd.
– Geniet van de gedeelde grote woonkamer met gedeelde aansluitende open keuken, perfect voor gezellige avonden en culinaire avonturen.
Binnen roken is niet toegestaan.
GEEN drugs en een drankje mag altijd met mate.

– De badkamer en een apart toilet zijn gedeeld.
– Heb je behoefte aan wat frisse lucht? Geniet dan in onze voor of achtertuin of maak een ommetje langs de Noord Aa plas om de hoek.

Ligging:
– Slechts 20 minuten naar het bruisende stadscentrum van Zoetermeer (stadshart).
– Op slechts 5 minuten lopen van het winkelcentrum Noordhove, met Albert Heijn, Bella Donna, Gall & Gall, Slager, bakker, drogist en een bloemenwinkel.

Bereikbaarheid:
Bus stopt aan het einde van de straat, randstadrail is op 10 min loop afstand.
– Uitstekende verbindingen naar Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Ben jij:
een gezellige en nette jongen in de leeftijd tussen 16 en 28 jaar. Iemand die zichzelf goed kan redden, maar het ook gezellig vindt om een keer aan te schuiven bij het eten of een spelletje te spelen. Niet allergisch voor honden en katten omdat deze in huis aanwezig zijn.

Als dit klinkt, als de perfecte plek voor jou, aarzel dan niet om contact op te nemen voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Dit is de aandacht die ik een jongere kan bieden
Overige opmerkingen
Kenmerken

Verhuurder: Marco & Wesley Leeftijd: 38 Geslacht: man Culturele achtergrond: Gemeubileerd: gemeubileerd Ik wil de kamer verhuren aan een: jongen
Inwonende kinderen: ja Kamer grootte: 9m2 Huurprijs: 400 Huurperiode: 1 Roken toegestaan? niet Huisdieren toegestaan? nee