- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Mijn naam is Nadia, ik ben 20 jaar en ben geboren in Almere, en daarna opgegroeid in Amsterdam. Ik ben vrij rustig, maar ook sociaal, en ik ben erg gemotiveerd voor het krijgen van een stabiele plek om eindelijk mijn doelen te behalen. (zoals o.a. mijn educatie)

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik zit op de Hogeschool van Utrecht (HU), en doe momenteel een opleiding voor Engels leraar. Daarnaast zal ik binnenkort ook stage lopen op een middelbare school in Amsterdam (waar ik 15 jaar van mijn leven heb gewoond). Ik houd van koken, tekenen en een fijne tijd hebben met mijn vrienden aangezien ik een best groot sociaal netwerk heb opgebouwd na ongeveer tien verhuizingen. Dit houd ook in dat ik vaak op pad ben!

Mijn (geheime) talent is?

Ik houd enorm veel van lekker koken! Ik kan vanuit allerlei verschillende culturen lekkernijen en maaltijden maken! Sommige noemen het hun hobby of passie, maar ik zie het als beide dat en talent. Naast dat, kan ik ook vrij goed skaten. Maar niks van dit is geheim.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Hulp bij praktische zaken aangezien ik minderjarig uit huis ben gegaan zijn er wat praktische zaken waar ik graag hulp zou bij willen ontvangen,
verder na een heftige jeugd wil eindelijk gewoon rust en beetje de aandacht die ik nodig heb om door te gaan met mijn leven en doelen.

Kenmerken van Nadia

Leeftijd:
20

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

Nederlandse

Ik zoek naar een
kamer in:
Amersfoort, Gooi en Vechtstreek, Soest, Utrecht Stad, Utrecht West, Buitenregionaal

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Indien nodig

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen: