- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Mijn naam is Aischa, ik ben 22 jaar en woon in Alphen aan den Rijn. Ik ben vrij rustig, maar ook sociaal. Ik ben gedisciplineerd en daarnaast gemotiveerd voor het krijgen van een stabiele woonplek in Alphen aan den Rijn. Ik hou van een nette omgeving, gezelligheid en een praatje op zijn tijd.
Momenteel huur ik antikraak. Helaas loopt dit contract eind februari af, hierdoor ben ik op zoek naar een nieuwe fijne woonplek.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Onlangs ben ik gestart met de opleiding Pedagogiek. Deze opleiding volg ik online, waardoor ik flexibeler kan zijn met mijn tijd. Daarna zou ik heel graag door willen studeren o.a. in de richting van Psychologie, voeding en diëtetiek. Verder vind ik het leuk om te sporten, ik volg met regelmaat Pilates lessen en ik fitness graag. Ik ben opgegroeid in de keuken en houd daarom dan ook veel van koken en lekker eten. Daarnaast lees ik graag boeken en luister ik veel naar muziek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn familie te bezoeken en te spelen met mijn kleine neefjes.

Mijn (geheime) talent is?

Mijn geheime talent is dat ik goed ben met mijn handen. Van tekenen, schilderen en haren knippen tot aan keukens bouwen toe. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. (fotografie)

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Wat mij prettig lijkt is om in een huiselijke sfeer terecht te komen en wat meer routine te krijgen in het dagelijkse leven. Ik vind het gezellig om samen te eten en te bespreken hoe ik mijn dag heb ervaren.

Kenmerken van Aïscha

Leeftijd:
22

Geslacht:
Vrouw

Culturele
achtergrond:

Nederlands/Surinaams

Ik zoek naar een
kamer in:
Alphen

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Nee
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Dagelijks

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen: