- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Ik ben Gerwin, 21 jaar en woon nu in Leiden bij JADOS (begeleid wonen) en ben daar nu klaar en zoek iets voor mezelf in de randstad. Ik begonnen met studeren, maar dat beviel mij niet echt, dus ik wil graag werk zoeken in de woonplaats waar ik terecht komt, het liefst bij een boekhandel daar ik ervaring heb met werken met boeken en ik graag lees. In mijn vrije tijd lees ik dus graag (boeken, kranten (ik ben erg geïnteresseerd in politiek), speel ik veel muziek op mijn viool, altviool en klarinet, doe ik aan bakken en koken, ga ik graag naar musea, het concertgebouw en het theater en nog veel meer.

(De kat is (helaas) niet van mij)

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik oefen veel voor muziek aangezien ik graag over een paar jaar naar het conservatorium zo willen gaan om altviool te studeren, daarnaast studeerde ik. Echter ben ik daarmee recentelijk gestopt.

Mijn (geheime) talent is?

Muziek, ik raak hier heel snel gepassioneerd over en over een paar jaar wil ik toelating doen aan het conservatorium. Verder kan ik erg goed bakken.

Wat mij fijn lijkt aan een Kamer met Aandacht?

Ik vind het altijd leuk om met andere te wonen en te babbelen. Ik ben wel vrij introvert en ben dus ook erg gehecht aan tijd voor mezelf.

Kenmerken van Gerwin

Leeftijd:
21

Geslacht:
Man

Culturele
achtergrond:

Nederlandse

Ik zoek naar een
kamer in:
Leiden

Ik wil in een
huis met ouderen wonen?

Ja
Ik wil in een
huis met jonge kinderen wonen?

Ja

Ik heb een angst
of allergie voor honden of katten?

Nee

Hoe vaak ik aandacht zou
willen krijgen?

Indien nodig

Ik ben bereid om de verhuurder een wederdienst te leveren in de vorm
van klusjes in en rondom het huis, even oppassen of boodschappen doen?

Ja

Overige opmerkingen:

Er zijn een paar zaken die verder nog belangrijk zijn om te weten: Ik heb clusterhoofdpijn en een depressieve stoornis. De clusterhoofdpijn uit zich in meerdere hoofdpijnaanvallen in een periode van een paar weken – deze periodes zijn periodiek -, echter worden deze aanvallen onderdrukt door medicijnen. Voor de depressieve stoornis word ik eveneens behandeld; wanneer het wat slechter dan normaal met mij gaat, uit zich dat vooral in het afzonderen van mezelf.

Een huisgenoot voor even,
een ervaring voor het leven

Heb jij thuis een kamer over? 
Volg je hart, vul je huis

Meer informatie