Doneren - Kamers met Aandacht Menu

Doneren

Van sommige jongeren past al hun bezit in een plastic tasje. Zij hebben niet de financiële mogelijkheden om hun kamer “eigen” te maken met verf, behang en/of accessoires, laat staan dat zij een bed en/of kast kunnen aanschaffen. Met een kleine donatie help je een jongere om van een Kamer met Aandacht een echt thuis te maken.

Wil jij deze jongeren ook een klein (financieel) handje helpen?

Het gedoneerde geld wordt gebruikt om jongeren te ondersteunen bij bijvoorbeeld het inrichten van hun kamer, de aanschaf van tweedehands witgoed apparatuur, een op een jongere gerichte wervingsactie etc. Het Emmaus Haarzuilen sponsort deze jongeren regelmatig in de aanschaf van bed en meubilair. Met jouw bijdrage kan een jongere zijn kamer inrichten en er een fijne plek van maken.

Belastingvoordeel

Kamers met Aandacht heeft een ANBI status waardoor particulieren en bedrijven hun gift kunnen aftrekken van hun belasting én Kamers met Aandacht is een Erkend Goed Doel met een CBF keurmerk. Zo weten sponsoren dat onze stichting verantwoord met donaties omgaat.

Zoek jij als bedrijf een goed doel om te steunen in het kader van Social Return (SROI)? Kijk dan eens op onze sponsorpagina voor bedrijven.

Doneren kan via het onderstaande donatieformulier of door jouw bijdrage te storten op rekeningnummer NL32 RABO 0350697353 t.n.v. Kamers met Aandacht o.v.v. donatie.

Doneer hier

Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10.00