Kick Off Regio Dordrecht - Kamers met Aandacht Menu

Kick Off Regio Dordrecht

In april 2021 start Dordrecht, als eerste in de regio Zuid-Holland-Zuid een wervingscampagne voor ‘Kamers met Aandacht’. 

Doel van de campagne is het vinden van woonruimte voor jongeren (18 tot 23 jaar), die op eigen benen willen staan, maar nog niet geheel zelfstandig kunnen wonen. Door een Kamer met Aandacht kunnen ze uitstromen uit de jeugdzorg of wordt voorkomen dat ze instromen in andere zorg. 

Werkt u bij de gemeente, een zorgorganisatie of een woningcorporatie in de gemeente Dordrecht? Dan nodigen wij u hierbij uit voor één van de drie online kick-off bijeenkomsten georganiseerd door Kamers met Aandacht. Data en mogelijkheid tot aanmelden vindt u onderaan deze pagina.

Tijdens deze kick-off bijeenkomst wordt u niet alleen geïnformeerd van alle ins en outs van Kamers met Aandacht, ook is er gelegenheid om interactief samen ideeën te verzamelen voor het werven van Kamers met Aandacht en het vinden van jongeren.

Wanneer u iemand kent die ook op de hoogte moet zijn van dit nieuwe initiatief, geef naam en email aan mij door zodat ik die persoon ook kan uitnodigen.

Ik hoop u op één van deze bijeenkomsten te ontmoeten en kijk uit naar een prettige samenwerking in de regio.

Met vriendelijke groet, 
Mirjam van den Hoek
coördinator Kamers met Aandacht regio Zuid-Holland-Zuid
T: 06-10 26 98 08
M: mirjam@kamersmetaandacht.nl