Overzicht jongeren - Kamers met Aandacht Menu

Overzicht jongeren

Filter Regions Tenant
  • Angel
   21 jaar

   Ik ben graag bezig overdag, ik hou van gezelligheid van een praatje.

   Zoekt kamer in de regio Eindhoven
  • Z.
   20 jaar

   Ik ga naar school en ik loop stage bij wij -team in Vinkhuizen. Mijn hobby’s zijn fotografie en tekenen. Ook vind ik koken erg leuk ( Arabische keuken).

   Zoekt kamer in de regio Groningen
  • Wika
   17 jaar

   Studie HBO rechten, werken, studeren, koken (vind ik heel leuk om te doen!), muziek luisteren.

   Zoekt kamer in de regio Eemland, Utrecht Stad, Utrecht West
  • Eyad
   19 jaar

   Ik overdag ben ik bezig met zowel school als werk. Door de weeks breng ik mijn tijd door op school en daarna ga ik meteen door naar mijn werk. In het weekend en op feestdagen maak ik graag tijd vrij voor sportactiviteiten om lekker actief te zijn en te ontspannen.

   Zoekt kamer in de regio Utrecht Stad, Utrecht West
  • Marlon
   18 jaar

   Op dit moment ga ik naar school. Naast school werk in een supermarkt en als bezorger bij een restaurant. Ik houd van uitdaging.

   Zoekt kamer in de regio Haaglanden, Buitenregionaal
  • Donitcha
   19 jaar

   Overdag breng ik veel tijd door met mijn neefje en nichtjes. Ook maak ik met regelmaat het huis schoon, hier ben ik goed in. Ik kijk graag series en filmpjes op social media of youtube. Het plan is dat ik weer een opleiding ga volgen.

   Zoekt kamer in de regio Leiden
  • Floortje
   19 jaar

   Ik heb een bijbaan en ik spendeer veel tijd met mijn partner en vrienden. Ook ben ik graag met mijn familie. Ik help mijn oma’s graag met hun tuintje of huis op te ruimen. Ik doe veel aan fitness en ik fiets overal naar toe. Ik hou van muziek en daar gesprekken over voeren. Ook ben ik heel geïnteresseerd in cultuurgeschiedenis, daar wil ik ook mijn studie van gaan maken. Ook speel ik soms prinses bij kinderfeestjes!

   Zoekt kamer in de regio Haarlem
  • eva
   18 jaar

   Ik doe de opleiding verzorgende ig, Ik heb een verzorgpony en neem paardrij les, leuke dingen doen met mijn vriendinnen

   Zoekt kamer in de regio Duin en Bollenstreek
  • Gerwin
   21 jaar

   Ik oefen veel voor muziek aangezien ik graag over een paar jaar naar het conservatorium zo willen gaan om altviool te studeren, daarnaast studeerde ik. Echter ben ik daarmee recentelijk gestopt.

   Zoekt kamer in de regio Leiden
  • Patrick
   23 jaar

   In mijn vrije tijd teken ik veel traditioneel en digitaal. Ik lees verschillende boeken; fictie en non-fictie, en fysiek houd ik mij bezig met thuisoefeningen en skateboarden.

   Zoekt kamer in de regio Alphen
  • Destiny
   20 jaar

   Ik ga naar school en in het weekend werk ik.
   Als hobby slapen kon zijn, was dat mijn favoriete hobby. Mijn vrije tijd besteed ik om leuke plannen te maken samen met mijn vriendengroep.

   Zoekt kamer in de regio Eindhoven
  • Aïscha
   22 jaar

   Onlangs ben ik gestart met de opleiding Pedagogiek. Deze opleiding volg ik online, waardoor ik flexibeler kan zijn met mijn tijd. Daarna zou ik heel graag door willen studeren o.a. in de richting van Psychologie, voeding en diëtetiek. Verder vind ik het leuk om te sporten, ik volg met regelmaat Pilates lessen en ik fitness graag. Ik ben opgegroeid in de keuken en houd daarom dan ook veel van koken en lekker eten. Daarnaast lees ik graag boeken en luister ik veel naar muziek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn familie te bezoeken en te spelen met mijn kleine neefjes.

   Zoekt kamer in de regio Alphen