Overzicht jongeren - Kamers met Aandacht Menu

Overzicht jongeren

Filter Regions Tenant
  • Rowena
   20 jaar

   Ik werk bij de action, en volg een studie als fitness instructeur waarbij ik stage loop. In m’n vrije tijd hou ik ervan om te sporten, met vrienden wat te doen, muziek luisteren, series kijken etc

   Zoekt kamer in de regio Utrecht
  • kaymone
   21 jaar

   Sporten, werken en slapen.

   Zoekt kamer in de regio Groningen
  • Sophie
   17 jaar

   Ik werk als schoonheidsspecialiste en body specialist en in mijn vrije tijd houd ik er van om te gaan sporten en met vrienden te zijn.

   Zoekt kamer in de regio Utrecht
  • Maud
   20 jaar

   Ik heb een opleiding en recente werkervaring in horeca, maar oriënteer me ook op het vervolg van mijn loopbaan. Misschien iets met psychologie of energetische therapie. Ik houd van buitenleven. Ik wil graag nieuwe mensen en plekken leren kennen en mijzelf ontwikkelen.

   Zoekt kamer in de regio Zuid-Holland-Zuid
  • Saymon
   20 jaar

   Overdag ga ik naar school, mijn stage en mijn bijbaan bij de Deka Markt. Enkel de zaterdag ben ik wekelijks vrij. Op mijn vrije dag probeer ik dan naar de kerk te gaan. Mijn droom is om ooit een eigen kapperszaak te beginnen. Knippen is mijn passie. Dit jaar zal ik de kappersopleiding niveau 2 afronden. Hierna wil ik graag doorstuderen en uiteindelijk mijn MBO niveau 4 behalen.

   Zoekt kamer in de regio Gooi- en Vechtstreek
  • Celine
   19 jaar

   Doordeweeks ga ik naar school toe en werk ik op de zaterdagen. Zondag is mijn standaard huiswerk/chill dag dat ik het rustig aandoe. Soms wilt het nog wel eens voorkomen dat ik met vrienden afspreek. In de vakantie periodes ligt het er net aan of ik nog dingen moet doen voor school en in hoeverre ik met vrienden heb afgesproken maar anders ben ik voornamelijk te vinden op mijn kamer beetje video’s kijken en niksen.
   Ik hou heel erg van muziek luisteren en lekker mezelf te zijn. Ook hou ik ervan om met mijn vrienden af te spreken en veel bezig te zijn met dieren. Momenteel doe ik een opleiding voor Interieur Adviseur waarin ik zeker ook mijn passie in heb gevonden!

   Zoekt kamer in de regio Zuid-Holland-Zuid
  • Madelief
   18 jaar

   Overdag houdt ze zich bezig met school of haar vriendenkring. Ze is druk op zoek naar een passende baan die haar echt aanstaat omdat ze al vaak genoeg de fout heeft gemaakt om de verkeerde baan te nemen. Met haar vrienden heeft ze zinvolle of totaal niet zinvolle conversaties over van alles en nog wat om haar hoofd leeg te maken van de stress die ze nu ervaart om weer klaar te staan voor de volgende dag. Steeds is madelief op zoek naar de rust die zij nodig heeft, maar de wereld werkt niet mee.

   Zoekt kamer in de regio Gooi- en Vechtstreek
  • Joris
   21 jaar

   Het grootste deel van de doordeweekse dag ben ik weg, mijn wekker staat om 4:30, en ik ga 05:30 de deur uit. Momenteel ben ik werkzaam als ZZP’er in de bouw en sta ik op een project in Utrecht waar ik gipswanden maak in een nieuw appartementencomplex. Meestal ben ik dan rond 18:00 weer thuis.

   Zodra ik thuis ben eet ik en lig ik meestal rond 20/21:00 alweer te slapen 🙂

   In de weekenden houd ik mij vooral bezig met mijn 2e onderneming. Samen met een vriend onwerpen, ontwikkelen en optimaliseren wij websites voor andere ondernemingen. Ook vind ik het leuk om 1x per week uit te gaan. Meestal op vrijdag, dan ben ik dus rond een uurtje of 5/6 thuis.

   Graag ontvang ik ook eens in de zoveel tijd vrienden, meestal spelen we dan een spel, kletsen of kijken we iets.

   Zoekt kamer in de regio Amsterdam, Den Haag, Zuid-Holland-Zuid, Leiden e.o., Utrecht, Zuidoost-Utrecht, Voorburg
  • Jackie
   18 jaar

   Ik ben op dit moment hard op zoek naar een baan. Ik werk in de avonden als bezorger en spreek overdag voornamelijk met vrienden af.

   Zoekt kamer in de regio Amsterdam, Gooi- en Vechtstreek, Utrecht, Zuidoost-Utrecht
  • Roos
   18 jaar

   Ik ben bezig met een revalidatietraject in Hilversum 4 dagen in de week voor hersenletsel. Daarnaast ben ik bezig met mijn HAVO eindexamenjaar. Ik houd erg van voetballen en specifiek van keepen. Dit doe ik met veel liefde een paar keer in de week. Ik geef ook keepertraining aan anderen. Ik houd erg van mijn katten Koe, Streepje, Mo en Knorretje.

   Zoekt kamer in de regio Gooi- en Vechtstreek
  • Hana
   19 jaar

   Overdag ben ik veel bezig. Van maandag t/m woensdag volg ik school in Leiden. ik doe daar de opleiding Onderwijsassistent niveau 4. Donderdag en vrijdag loop ik stage op een basisschool. In het weekend werk ik graag. Op de zaterdag werk ik in een zonnestudio en op de zondag in een restaurant. Als ik een keertje vrij ben en al mijn dagelijkse taken heb gedaan, ga ik graag met vriendinnen een drankje doen op een terras of zit ik lekker in mijn bed series te kijken.

   Zoekt kamer in de regio Den Haag, Zuid-Holland-Zuid, Leiden e.o., Voorburg
  • Tirsa
   18 jaar

   Ik heb overdag een dagbesteding waar ik heen ga, in de avond bezorg ik.
   Ik vind het leuk om muziek te maken en te sporten.
   Verder ben ik nog opzoek naar een opleiding.

   Zoekt kamer in de regio Gooi- en Vechtstreek