Menu

Sponsoren

Investeer in de toekomst*

Ondernemers kunnen eenvoudig een waardevolle bijdrage leveren aan de werving van Kamers met Aandacht door een oproep te plaatsen via hun website, nieuwsbrief of magazine.

Daarnaast zijn we op zoek naar sponsoren voor mobiele woon-units en particulieren of bedrijven waar we deze (tijdelijk) mogen neerzetten. De woonunits worden duurzaam gebouwd, geplaatst en onderhouden in samenwerking met organisatie Lister en Wij 3.0, in het kader van activeringtrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Bedrijven met een Social Return (SROI) opgave bij de gemeente Utrecht of Zeist kunnen (een deel van) een Tiny House “adopteren” en het geïnvesteerde bedrag inzetten als invulling van social return. Ieder opvolgend jaar dat de woonunit wordt verhuurd ten behoeve van Kamers met Aandacht mogen ze (een deel van) de jaarlijkse huuropbrengst opvoeren ten behoeve van hun SROI opgave. 

Particulieren bij wie wij de woonunit plaatsen ontvangen, naast een vergoeding voor water en elektra, een deel van de huur als compensatie voor hun ruimte en aandacht. De rest wordt gereserveerd voor het onderhoud en (ver)plaatsen van de woonunit. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!

*Kamers met Aandacht is een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI)