Menu

Sponsoren

Investeer in de toekomst

Ondernemers kunnen eenvoudig een waardevolle bijdrage leveren aan de werving van Kamers met Aandacht door een oproep te plaatsen via hun website, nieuwsbrief of magazine.

Daarnaast zijn we op zoek naar sponsoren voor mobiele woon-units en particulieren of bedrijven waar we deze (tijdelijk) mogen neerzetten. De woonunits worden duurzaam gebouwd, geplaatst en onderhouden in samenwerking met organisatie Lister en Wij 3.0, in het kader van activeringtrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Bedrijven met een Social Return (SROI) opgave bij de gemeente Utrecht of Zeist kunnen voor 50.000 euro (incl. BTW) een Tiny House “adopteren” en het aankoopbedrag inzetten als invulling van social return. Ieder opvolgend jaar dat zij de woonunit verhuren ten behoeve van Kamers met Aandacht mogen ze de jaarlijkse huuropbrengst (3.900 euro) opvoeren ten behoeve van hun SROI opgave. 

Particulieren bij wie wij de woonunit plaatsen ontvangen, naast een vergoeding voor water en elektra, een deel van de huur als compensatie voor hun ruimte en aandacht. De rest wordt gereserveerd voor het onderhoud en (ver)plaatsen van de woonunit. 

Interesse? Neem dan contact met ons op!