Gezocht: Sociale Student - Kamers met Aandacht Menu

Gezocht: Sociale Student

Kamers met Aandacht start met een kleinschalig gemengd wonen project, voor jongeren die uitstromen uit de jeugdzorg of maatschappelijk opvang. 

In de wijk Lunetten gaan drie steunende studenten samenwonen met twee jongeren die nog wat aandacht nodig hebben. In verband met de samenstelling van de groep gaat onze voorkeur uit naar een mannelijke student, die zich minimaal 1 jaar wil verbinden aan het project maar ook meiden mogen reageren. 

Taken

De jongeren krijgen wekelijks ambulante begeleiding van een zorgorganisatie. Van de steunende studenten wordt verwacht dat zij fungeren als vraagbaak en zich inzetten voor “community building”. Daarnaast moet je in staat zijn om huisgenoten aan te spreken op de huisregels en aan de bel trekken bij de zorgorganisatie, als je je zorgen maakt. 

Steunende 1e jaar studenten Social Work (HU) mogen hun deelname inzetten voor hun Vrij In te vullen Profileringspunten. 

De woning

Naast 5 slaapkamers, zijn er twee badkamers en een gemeenschappelijke leefkeuken. De kamers variëren in grootte van 12 tot 18 M2 en de prijzen liggen rond de 350 euro incl. stook- en servicekosten. Je huurcontract is voor onbepaalde tijd. 

Ben je op zoek naar een kamer in Utrecht en lijkt het jou leuk om jongeren (tussen de 18 en 23 jaar) een steuntje in de rug te bieden? Stuur dan voor 20 april een brief met motivatie en/of relevante ervaring naar bianca@kamersmetaandacht.nl. Voor meer informatie kun je bellen/appen met Bianca van der Neut 06-11134685.