Online informatiebijeenkomst - Kamers met Aandacht Menu

Online informatiebijeenkomst

Elke maand organiseert stichting Kamers met Aandacht een online informatiebijeenkomst van 19.00 uur tot 20.00 uur voor mensen die interesse hebben in het verhuren van een kamer aan een kwetsbare jongere.

Een beetje aandacht voor elkaar

Heeft u ruimte over in uw huis? En wilt u iets betekenen voor een jongere die net op eigen benen gaat staan, maar nog wel wat steun kan gebruiken? Dan is Kamers met Aandacht misschien iets voor u!

Kamers met Aandacht werft kamers voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die net even een tussenstapje nodig hebben om geheel zelfstandig te kunnen wonen. Tijdens de online informatiebijeenkomst krijgt u uitleg over welke jongeren het gaat en wat de werkwijze is van Kamers met Aandacht. Ook vertellen we meer over helpende wet- & regelgeving en een verhuurder deelt haar persoonlijke ervaringen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. 

Zo werkt Kamers met aandacht

Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen. Wilt u ook een keer een informatiebijeenkomst bijwonen; meld u dan hier aan!

Aanmelden informatie avond

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.