Kamers met Aandacht Zuid-Holland-Zuid - Kamers met Aandacht Menu

Kamers met Aandacht Zuid-Holland-Zuid

Kamers met Aandacht is actief in regio Zuid-Holland-Zuid. In deze regio is coördinator Mirjam van den Hoek jouw eerste contactpersoon.

Kamer verhuren in Zuid-Holland-Zuid

Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht behoren tot de regio Zuid-Holland-Zuid. Woon je in één van deze gemeenten en heb je ruimte over in huis? En wil je weten of dit een Kamer met Aandacht kan worden? Bezoek dan vrijblijvend onze online informatieavond. We vertellen je er graag meer over. Wanneer het concept inderdaad bij je past, dan kun je je via dit formulier aanmelden. Regiocoördinator Mirjam neemt vervolgens contact met je op voor een eerste kennismaking. 

Jongeren uit Zuid-Holland-Zuid   

Jongeren die in bovenstaande gemeenten woonachtig zijn en hulpverlening ontvangen bij de volgende zorgorganisatie komen in aanmerking voor een Kamer met Aandacht: 

  • Enver 
  • MEE-Vivenz 
  • Timon 
  • Eddee 
  • Prokino  

De vaste hulpverlener kan de jongeren aanmelden via Aanmeldformulier Jongere | Database (kamersmetaandacht.nl).  

Contactgegevens  

Mirjam van den Hoek

coordinator Werving en Matching

tel: 06- 10 26 98 08

mirjam@kamersmetaandacht.nl

LET OP: BIJ SPOED BEL DAN HET ALGEMENE NUMMER: 06-11 13 46 85


Activiteiten in de regio Zuid Holland Zuid

Dubbeldam op zoek naar hospita’s voor Kamers met Aandacht

Met Via Cultura doe ik verslag van mijn zoektocht naar verhuurders van een Kamer met Aandacht. Ik startte mijn zoektocht bij mijn buren in Reeland. Inmiddels gaven zij het stokje door aan Dubbeldammer Linda Wouters.

Lees hier verder


Zoek mee met Mirjam

Kamers met Aandacht start met Via Cultura een zoektocht naar hospitakamers. Als matchmaker ga ik (Mirjam van den Hoek) gewapend met camera, naar mensen met een vrijstaande kamer in huis en kijk of ze die willen verhuren aan een jongere tussen de 18 en 23 jaar. Het gaat om jongeren die een duwtje in de rug nodig hebben. Zij missen de steun van familie of vrienden op weg naar zelfstandigheid.

Lees verder op: Kamers met Aandacht start zoektocht naar hospitakamers in Dordtsewijken – Via078.nl