Kamers met Aandacht Lekstroom - Kamers met Aandacht Menu

Kamers met Aandacht Lekstroom

Kamers met Aandacht is actief in regio Lekstroom. Lopik, IJsselstein, Nieuwegein, Vijfheerenlanden en Houten behoren tot de regio Lekstroom. . Coördinator Marlies van Echtelt is jouw eerste contactpersoon.

Kamer verhuren in Lekstroom

Lopik, IJsselstein, Nieuwegein, Vijfheerenlanden en Houten doen mee in de zoektocht naar kamers met aandacht. Woon je in één van deze plaatsen en heb je ruimte over in huis? En wil je weten of dit een Kamer met Aandacht kan worden? Bezoek dan vrijblijvend onze online informatieavond. We vertellen je er graag meer over. Wanneer het concept inderdaad bij je past, dan kun je je via dit formulier aanmelden. Regiocoördinator Marlies neemt vervolgens contact met je op voor een eerste kennismaking. 

Jongeren uit Lekstroom

Jongeren die in Lopik, IJsselstein, Nieuwegein, Vijfheerenlanden en Houten woonachtig zijn en hulpverlening ontvangen bij een zorgorganisaties of een buurt-/wijkteam komen in aanmerking voor een Kamer met Aandacht. 

De vaste hulpverlener kan de jongeren aanmelden via Aanmeldformulier Jongere | Database (kamersmetaandacht.nl).  Klik hier voor het stappenplan voor verwijzers m.b.t. het aanmelden jongeren in Lekstroom.

Contactgegevens  

Marlies van Echtelt

coördinator regio Lekstroom

tel: 06- 4845 0789

marlies@kamersmetaandacht.nl

LET OP: BIJ SPOED BEL DAN HET ALGEMENE NUMMER: 06-11 13 46 85


Activiteiten in de regio Lekstroom