Verhuurders - Kamers met Aandacht Menu

Verhuurders

Iedereen kan een Kamer met Aandacht bieden

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoe vaak je thuis bent. Iedere woonruimte kan een Kamer met Aandacht worden. Er kunnen Kamers met Aandacht worden gerealiseerd bij gezinnen of alleenstaanden, maar ook in studentenhuizen, gastenverblijven of woongroepen. Ook als je zelf woonruimte huurt, kun je toestemming krijgen om mee te doen, zonder dat je je huurtoeslag kwijt raakt.

Het is niet belangrijk hoe groot een kamer is. Ook is een eigen toilet of keuken niet noodzakelijk. Het belangrijkst is dat de kamer voor de jongere betaalbaar is. Een voorwaarde is daarom dat je huurprijs in ieder geval niet hoger is dan het bedrag dat wordt geadviseerd door de landelijke huurcommissie (www.huurcommissie.nl). En in verband met de stabiliteit voor jongeren vragen wij van jou dat je de kamer voor minimaal een jaar verhuurt.

Daarnaast hebben wij ook mogelijkheden om tijdelijk woonunits bij particulieren in tuinen te plaatsen.

Krijgen jongeren jouw aandacht?

Ben jij degene die een jongere een plek biedt waar hij/zij, met steun van een vertrouwde begeleider en een beetje aandacht van jou, verder zelfstandig kan worden? Meld je dan vandaag nog aan!

Heb je nog vragen; kijk dan bij Organisatie en Werkwijze bij ‘meest gestelde vragen’. Staat je vraag er niet tussen, vul dan het stel je vraag-formulier in.