Kamers met Aandacht Gooi en Vechtstreek - Kamers met Aandacht Menu

Kamers met Aandacht Gooi en Vechtstreek

Kamers met Aandacht is actief in regio Gooi en Vechtstreek. In deze regio is coördinator Sabine Weck jouw eerste contactpersoon.

Kamer verhuren in Gooi en Vechtstreek

Gooise Meren, Laren, Wijdemeren, Huizen, Weesp, Hilversum en Blaricum behoren tot de regio Gooi en Vechtstreek en doen mee in de zoektocht naar kamers met aandacht. Woon je in één van deze gemeenten en heb je ruimte over in huis? En wil je weten of dit een Kamer met Aandacht kan worden? Bezoek dan vrijblijvend onze online informatieavond. We vertellen je er graag meer over. Wanneer het concept inderdaad bij je past, dan kun je je via dit formulier aanmelden. Regiocoördinator Sabine neemt vervolgens contact met je op voor een eerste kennismaking. 

Jongeren uit Gooi en Vechtstreek

Jongeren die in Gooise Meren, Laren, Wijdemeren, Huizen, Weesp, Hilversum of Blaricum woonachtig zijn en hulpverlening ontvangen bij de volgende zorgorganisatie komen in aanmerking voor een Kamer met Aandacht: 

De vaste hulpverlener kan de jongeren aanmelden via Aanmeldformulier Jongere | Database (kamersmetaandacht.nl).  

Coaching jongeren Powerhouse
In de workshop Powerhouse vertelt een ervaringsdeskundige haar verhaal. Hoe zij na een zeer lastige persoonlijke situatie op zoek ging naar een eigen succesverhaal en zo weer een toekomst voor zichzelf creëerde.  Door dit verhaal te vertellen, de succesfactoren te delen en handvatten aan te reiken, inspireert ze jongeren om iets van het leven te maken.

Powerhouse speelt in op talentontwikkeling. Het is bewezen dat de kans op succes het grootst is, als je werk maakt van je talent. En iedereen heeft een talent! Door je te richten op dat waar je erg goed in bent, krijgen mensen de kans om te groeien en gelukkig te zijn.

Voor wie?
De workshop is voor jongeren die het lastig vinden om mee te komen, geen doel in het leven hebben en graag hun talent(en) willen ontdekken. De workshop wordt kosteloos gegeven door Shushila del Monte Lyon.

Meer info
Bekijk de website van Powerhouse of neem contact op met Shushila del Monte Lyon via 06 82088831.
Powerhouse is een samenwerking tussen Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek en Versa Welzijn.

Contactgegevens  

Sabine Weck

sabinew@kamersmetaandacht.nl  

coördinator Sabine Weck