Kamers met Aandacht Groningen - Kamers met Aandacht Menu

Kamers met Aandacht Groningen

Kamers met Aandacht is actief in gemeente Groningen. Onder de gemeente Groningen vallen naast de gelijknamige stad en hoofdplaats verder nog de dorpen Dorkwerd, Engelbert, Garmerwolde, Glimmen, Harkstede (deels), Haren, Hoogkerk, Lageland (deels), Leegkerk, Lellens, Meerstad, Middelbert, Noorddijk, Noordlaren, Onnen, Noorderhoogebrug, Sint Annen, Ten Boer en Ten Post.

In deze gemeente is coördinator Annelies Bondo jouw eerste contactpersoon.

Kamer verhuren in Groningen

Woon je in de gemeente Groningen en heb je ruimte over in huis? En wil je weten of dit een Kamer met Aandacht kan worden? Bezoek dan vrijblijvend onze online informatieavond. We vertellen je er graag meer over. Wanneer het concept inderdaad bij je past, dan kun je je via dit formulier aanmelden. Regiocoördinator Annelies neemt vervolgens contact met je op voor een eerste kennismaking. 

Jongeren uit Groningen   

Jongeren die in de gemeente Groningen woonachtig zijn en hulpverlening ontvangen bij een zorgorganisatie of buurt-/wijkteam komen in aanmerking voor een Kamer met Aandacht.

Heb je een jongere die binnen de doelgroep van Kamers met Aandacht valt? Neem dan contact op met Annelies om af te stemmen over de mogelijkheden.
De vaste hulpverlener kan de jongeren aanmelden via Aanmeldformulier Jongere | Database (kamersmetaandacht.nl).  

Contactgegevens  :

Annelies Bondo

coordinator Werving en Matching

tel: 06-155 815 30

annelies@kamersmetaandacht.nl

LET OP: BIJ SPOED BEL DAN ONS ALGEMENE NUMMER: 06- 11 13 46 85


Activiteiten in Groningen