Menu

Vacature

Coördinator Werving & Bemiddeling Den Haag
8 uur per week – op ZZP basis – per 1-9-2020

Wat ga je doen?

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor het werven en bemiddelen van kamers in Den Haag. Je screent de verhuurder, beoordeelt de kamer, voert intakegesprekken met jongeren, maakt een zorgvuldige match en ondersteunt de verhuurder. Daarnaast geef je presentaties op plaatselijke (netwerk) bijeenkomsten. Je betrekt lokale bedrijven en organisaties bij de werving, onderhoudt het contact met de betrokken zorgaanbieders, maakt voortgangsrapportages voor de gemeente en zorgt voor lokale publiciteit. 

Wie we zoeken?

Een innovatieve en communicatieve Hbo’er, met een groot netwerk in Den Haag. Iemand die ondernemend is, durft te vragen, ervaring heeft met de doelgroep (jeugdzorg/pleegzorg) en bereid is om ook in de avonduren te werken. 

Wat wij bieden?

Naast pionieren en het opbouwen van een nieuwe organisatie de kans om in een jaar, met een uurtarief van 65 euro (incl. reiskosten), 10 kamers te vinden voor jongeren die uitstromen uit de jeugdzorg/MO.

Interesse?

Mail je brief en CV voor 20 augustus naar bianca@kamersmetaandacht.nl of neem contact met Bianca van der Neut op tel. 06-29521101.