Ambassadeur - Kamers met Aandacht Menu

Ambassadeur

Word jij ambassadeur van Kamers met Aandacht? En help jij ons met het vinden van nieuwe verhuurders?

Kamers met Aandacht

Kamers met Aandacht zoekt voor jongeren, die uitstromen uit (jeugd)zorg, dakloos zijn of dreigen te raken, kamers bij particulieren in huur- en koopwoningen. Een Kamer met Aandacht combineert voor hen betaalbaar wonen, informele steun en ambulante begeleiding. Hierdoor wordt de stap naar volledig zelfstandigheid overbrugd.

Help dakloosheid onder jongeren voorkomen

In 2021 zijn 8.500 jongeren tussen 18 en 27 jaar dak– of thuisloos. Van bankhoppers tot zwerfjongeren; allemaal op zoek naar een plek waar ze veilig tot rust kunnen komen. De kans dat een jongere uit de jeugdzorg dak– of thuisloos raakt is aanzienlijk groter dan bij jongeren die vanuit het ouderlijk huis op eigen benen gaan staan. Het ontbreken van een sociaal vangnet is hiervan één van de belangrijkste oorzaken.

Kamers met Aandacht is in 2020 opgericht met de intentie om deze jongeren te helpen aan een veilige woonplek inclusief een stabiel netwerk waar de jongere op terug kan vallen mocht dat nodig zijn. Hiervoor matchen we de jongere met particuliere verhuurders die niet alleen een kamer verhuren, maar ook een oogje in het zeil houden. Waar de jongere kan aankloppen voor een praatje of wat praktische hulp. Lees hier meer over onze werkwijze.

Word ambassadeur

Help jij ons als ambassadeur mee in onze zoektocht naar nieuwe verhuurders? Dit doe je snel en eenvoudig door het delen van promotiemateriaal in je eigen omgeving. Vul onderstaand formulier in en vraag zo eenvoudig een promotiepakket aan. Hiermee kun je het verhaal van Kamers met Aandacht in de stad verder verspreiden. In het pakket zit:

  • twee posters die je kunt ophangen in een wachtkamer of op het informatiebord in de supermarkt;
  • tien flyers om te delen met buren, vrienden of familie en
  • twee magazines voor mensen waarvan je denkt dat ze ruimte over hebben in huis én hart.

Kleine moeite, groot gebaar

We waarderen het zeer dat je een uurtje van je tijd en vooral positieve energie wil inzetten om onze boodschap in het land verder te verspreiden. Heb je nog een goed idee hoe Kamers met Aandacht nog zichtbaarder wordt in de stad? Geef het door via info@kamersmetaandacht.nl.

Ambassadeur

Ja, ik help Kamers met Aandacht mee nieuwe verhuurders vinden en geef mij op als ambassadeur.