Kamers met Aandacht ontvangt CBF keurmerk - Kamers met Aandacht Menu

Kamers met Aandacht ontvangt CBF keurmerk

Stichting Kamers met Aandacht heeft het CBF-keurmerk. Hiermee is de stichting een Erkend Goed Doel. Kamers met Aandacht is actief in 70 gemeenten en helpt kwetsbare jongeren op weg naar zelfstandigheid. Daarvoor zoeken wij mensen in deze omgeving die een kamer willen verhuren aan jongeren tussen de 18 en 23 jaar. Jongeren die op eigen benen willen staan, maar nog niet geheel zelfstandig kunnen wonen. Een kamer mét aandacht!

Tiny houses voor jongeren

Kamers met Aandacht is bijzonder trots op het CBF-keurmerk, waarmee wordt voldaan aan strenge kwaliteitseisen. We hopen dat dit een gunstig effect heeft op de fondsenwerving voor de lang gekoesterde wens om tiny houses te bouwen. Met de steun van sponsoren en donateurs wil Kamers met Aandacht deze op korte termijn graag bij verhuurders plaatsen, zodat jongeren in een zelfstandige woonunit kunnen wonen in de tuin. Geen gewone kamer met aandacht, maar een tuinkamer met aandacht. De unit wordt duurzaam gebouwd, geplaatst en onderhouden in samenwerking met zorgorganisaties door inzet van activeringstrajecten voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Er zijn meerdere verhuurders die graag een jongere onderdak willen bieden in een tiny house in de tuin. Het bouwen, plaatsen en inrichten van een tiny house kost echter gemiddeld €60.000,- euro. Alleen met steun van sponsoren en donateurs kan een relatief kleine stichting als Kamers met Aandacht dit financieren. Het CBF-keurmerk brengt de droom een stuk dichterbij. Meer informatie over Tuinkamers met Aandacht is te vinden op Sponsoren – Kamers met Aandacht.

Vertrouwen van donateurs

Het CBF zorgt ervoor dat erkende goede doelen hun beloftes nakomen en integer werken. Ze controleert of de activiteiten van de organisaties daadwerkelijk bijdragen aan de missie, hoe dit wordt gefinancierd en onderzoekt of er geen belangenverstrengeling is. Daarnaast helpen zij de stichting om zich verder te professionaliseren. Dit is belangrijk voor donateurs zodat zij met een gerust hart geld kunnen geven aan een goed doel dat de wereld daadwerkelijk beter maakt.

Een huisgenoot voor even,
een ervaring voor het leven

Heb jij thuis een kamer over? 
Volg je hart, vul je huis

Meer informatie