Informatiebijeenkomst Groningen - Kamers met Aandacht Menu

Informatiebijeenkomst Groningen

Speciaal voor inwoners uit Groningen en omgeving organiseert stichting Kamers met Aandacht een bijzondere informatiebijeenkomst. Tijdens deze informatie vertelt een betrokken jeugdhulpverlening welke jongeren een Kamer met Aandacht zoeken en krijgen mensen informatie over het verhuren van een kamer aan een kwetsbare jongere.

Datum: dinsdag 7 maart van 20.00 tot 21.30 uur (uitloop tot 22.00 uur)

Locatie: Dinercafé Salmagundi’s, Oosterhamrikkade 8C in Groningen (parkeren kan voor de deur)

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Heb je vragen over deze bijeenkomst dan kun je die mailen naar annemiek@kamersmetaandacht.nl. 

Een beetje aandacht voor elkaar

Heb jij ruimte over in jouw huis? En wil je iets betekenen voor een jongere die net op eigen benen gaat staan, maar nog wel wat steun kan gebruiken? Dan is Kamers met Aandacht misschien iets voor jou!

Programma informatiebijeenkomst

Kamers met Aandacht werft kamers voor jongeren tussen de 18 en 23 jaar, die net even een tussenstapje nodig hebben om geheel zelfstandig te kunnen wonen. Tijdens de  informatiebijeenkomst krijg je meer uitleg over:

  • welke jongeren het gaat; 
  • de werkwijze van Kamers met Aandacht;
  • praktische en financiële zaken zoals contracten, toeslagen en regelgeving
  • welke begeleiding de verhuurder en de jongeren krijgen. 

Tijdens de avond wordt voor een hapje en drankje gezorgd en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De avond is gratis en vrijblijvend. Deelname is mogelijk voor iedereen die thuis een kamer over heeft, in zowel huur- als koopwoningen. Ben je niet in de gelegenheid om naar de bijeenkomst in Groningen te komen? Meld je dan aan voor een online informatiebijeenkomst. 

Zo werkt Kamers met aandacht

Een huisgenoot voor even,
een ervaring voor het leven

Heb jij thuis een kamer over? 
Volg je hart, vul je huis

Meer informatie