Tuinkamer verhuren - Kamers met Aandacht Menu

Tuinkamer verhuren

Stichting Kamers met Aandacht is samen met Gemeente Utrecht, Gemeente Lopik en Gemeente Vijfheerenlanden een bijzonder project gestart: Tuinkamers met Aandacht.

Gezocht: ruimte tuin mét aandacht

Samen met inwoners en de gemeente creëren we meerdere mantelzorgwoningen waar kwetsbare jongeren tussen de 18 en 23 jaar zelfstandig kunnen wonen. Waar iemand in de buurt is op wie ze af en toe beroep kunnen doen. Dit kunnen bestaande tuinkamers zijn, zoals een tuinhuis of een verbouwde garage. Het is ook mogelijk een kant-en-klaar tiny house in de tuin te plaatsen.

Wij zoeken inwoners die:

  • Het hart op de juiste plek hebben en een steuntje in de rug willen bieden aan kwetsbare jongeren.
  • Een tuinhuis of garage hebben dat geschikt is als mantelzorgwoning.
  • Een ruime tuin hebben waar een tiny house geplaatst kan worden.
Kant-en-klaar tiny house van 7,5 x 2,5 meter
kant-en-klaar tiny house van 7,5 x 2,5 meter

Verhuren met aandacht

Ben jij degene die een jongere een plek biedt waar hij/zij, met steun van een vertrouwde begeleider en een beetje aandacht van jou, verder zelfstandig kan worden? En heb je tuinkamer die verhuurd kan worden of juist een grote tuin waar een tiny house geplaatst kan worden? Laat het ons weten. Mail naar miranda@kamersmetaandacht.nl en dan neemt coördinator Miranda van der Deijl zo snel mogelijk contact met je op. Zij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek en bekijkt welke mogelijkheden er zijn.

Bij Kamers met Aandacht kun je als verhuurder altijd rekenen op goede ondersteuning. Zo helpen we bij:

  • De huurovereenkomst die gekoppeld is aan huisregels.
  • 6 maanden ambulante begeleiding voor de jongere.

Daarnaast zijn wij met onze 24 uurs bereikbaarheid altijd bereikbaar bij dringende problemen en krijg je als verhuurder een betrokken coördinator die verbonden blijft gedurende de gehele huurperiode.

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst