- Kamers met Aandacht Menu

Omschrijving

Wij wonen in een landelijke, rustige en stille omgeving tussen Doorn en Driebergen. Openbaar vervoer is in de vorm van bus op loopafstand (1 km) en treinstation Driebergen-Zeist is met de fiets goed bereikbaar (5 km). De kamer bevindt zich op de eerste verdieping van onze woning. Deze is bereikbaar via een eigen entree. In de kamer staat een bed, een grote (kleding)kast, een kleine hangkast en een lage legkast en wij gaan er eerdaags een keukenblokje realiseren zodat er zelfstandig (elektrisch) gekookt kan worden. Naast de kamer bevindt zich een badkamer voorzien van douche, toilet en wastafel voor eigen gebruik. Er is geen eigen wasmachine. Kleding kan in overleg beneden worden gewassen.
Ruben heeft op de eerste verdieping zijn werkplek. Deze grenst aan de kamer. Hij maakt hier een aantal dagen in de week met name overdag gebruik van. Verder leven wij vooral beneden.

Wat doe ik overdag en waar houd ik van?

Ik doe vrijwilligerswerk en besteed daarnaast veel tijd aan onze 2 honden en de tuin. Mijn partner Ruben werkt 36 uur per week, deels vanuit huis en deels op kantoor. Bij ons op het erf staat een mantelzorgwoning waarin mijn beide ouders (83 jaar) wonen. Zij wonen daar grotendeels zelfstandig en wij bieden hulp waar nodig.

Overige opmerkingen

Ons (oude) huis is gehorig. Voor de kamer geldt met name gehorigheid richting werkplek van Ruben en richting onze slaapkamer die zich onder de kamer bevindt. Hier zal van beide kanten rekening mee gehouden moeten worden.

Kenmerken

Verhuurder: Maddy en Ruben Leeftijd: 58 Geslacht: vrouw Culturele achtergrond: Nederlands Gemeubileerd: gemeubileerd Ik wil de kamer verhuren aan een: geen voorkeur
Inwonende kinderen: nee Kamer grootte: 18m2 Huurprijs: 375 Huurperiode: 2 Roken toegestaan? niet Huisdieren toegestaan? eventueel in overleg